Microsystel Bt.
Informatikai hálózatok, telefonalközpontok
Egyéb termékek, Akciók
GSM adapter

GSMadapter2.jpg


GSM adapterrel Ön is kihasználhatja a vezetékes telefon és a GSM technológia előnyeit! Ideális alkalmazás vállalkozások számára, akik a vezetékes-mobil költségeiket szeretnék csökkenteni. Érdemes az alábbiakon elgondolkodni.
1 perc Matáv-mobil hívás költsége: 50-63 Ft
1 perc mobil-mobil hívás költsége: 20-30 Ft
A megtakarítás több mint 50%, ami percdíjban jobb, mint az alternatív szolgáltatók kínálta lehetőség.
Egyes típusú analóg GSM adapterek egyaránt használhatók hagyományos fővonali GSM csatolóként is, de egy analóg vonallal sorba kötve automatikusan képesek kiválasztani (LCR) a mobil hívásokat, és csak azokat végződtetni a mobil hálózatba. Ebben az esetben nem szükséges külön fővonali port az alközponton.
Az ISDN változatú GSM adapterek nem igényelnek analóg fővonali portot az alközponttól, mert közvetlenül a ISDN fővonali portra köthetők. Visszahívás szolgáltatásuk jól kihasználható olyan helyeken, ahol sok külsős munkatárs dolgozik, akik saját mobiljukat használják.


Hívásadminisztrációs rendszer


"A mai telefonköltségek mellett egyre sűrűbben felmerülő igény a cégek telefon forgalmának nyílvántartása. Vannak olyan helyzetek amikor egyenesen elengedhetetlen feladat, mérni az egyes beszélgetések költségeit"
PINKÓD személyi kódos hívásszabályozó rendszer


pin_41.jpgpin_81.jpgpin_161.jpg
A berendezés az alközpont fővonali bemenetei és a fővonalak közé kapcsolódik. Biztosítja, hogy fővonali hívást -a segélykérő hívások kivételével- csak érvényes PIN-kód tárcsázásával lehessen kezdeményezni. A rendszer memóriájában eltárolható maximálisan 200 db szabadon hívható telefonszám, melyek tárcsázásához nincs szükség PIN-kódra. Minden kódhoz rendelhető hívásjogosultsági osztály, melyek alapján biztosítható a nem engedélyezett hívástípusok tiltása. Ha szükséges a hívásjogosultsági osztályok megváltoztathatók, ill. a PIN-kódok átírhatók.
Az eszköz 4, 8, és 16 vonalas változatban létezik.


PT 2M adatgyűjtő és tároló egység


Pt2m.jpg

Az alközpontból érkező soros hívási adatok átmeneti tárolására szolgáló memória, melyen keresztül a tárolt hívási adatok PC-re áttölthetők, és azon a hívásadat feldolgozó szoftverrel feldolgozhatóak. A PT2M az alközpont típusától függően, maximálisan kb.22.000 hívás adatait képes rögzíteni. A memóriája áram kimaradás esetén is megőrzi tartalmát. Akkumulátorával (opció) elektromos hálózat nélkül is működő képes. Áttöltéskor az adatok a számítógép merevlemezére íródnak, és ha az adatok hibátlanul megérkeztek a kártya törlődik.
A számítógépbe áttöltött hívásadatok feldolgozására szolgál. Segítségével különféle feldolgozási szempontok szerint (Pl. pinkódok költsége, hívások időpontja, bizonyos összegnél többe került hívások) lehet a számítógépben tárolt adatokat feldolgozni, majd archiválni. A beszélgetés díjának meghatározását a rendszer a tárcsázott telefonszámból és a beszélgetés hosszából kalkulálja.

Akciók


Eladásra kínáljuk az alábbi eszközeinket

eladók1.JPGeladók3.JPG

Az alközpontok felépítéséről, illetve a telefonkészülékek aktuális darabszámáról érdeklődjön!
A visszavásárolt használt készülékekre is 12 hónap garanciát vállalunk.További információ kérés
*
*
*
GSM adapterek
PT-2M
Pinkód
Taxaméter
The filling of field signed by * is neccessary!
Vissza az oldal tetejére3.bmp
Website operates on WEB-SET system. Created by BIT-Hungary Ltd.
 
Microsystel Bt.. 1031 Budapest Vízimolnár u. 2-4. Tel.:436-7260, Fax:436-7262, mobil:30/941-2996; 30/922-1996